Bewerkingen

RVS fittingen in de meest diverse afmetingen: ThyssenKrupp Christon

Uitgebreid assortiment RVS fittingen

Het assortiment RVS las- en draadfittingen, flenzen en kraanwerk van ThyssenKrupp Christon is zeer ruim en gevarieerd. Al onze RVS fittingen zijn leverbaar in diverse afmetingen en kwaliteiten. De meest uiteenlopende bochten, T-stukken, Y-stukken en kruisstukken hebben wij op voorraad. Heeft u toch nog andere afmetingen nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: op vraag van de klant kunnen wij namelijk ook speciale afmetingen of inox kwaliteiten aankopen. We houden ze graag speciaal voor u op stock.

Victaulic en Stick-It

ThyssenKrupp Christon is ook uw leverancier voor het Victaulic- en Stick-It-systeem. Beide systemen zijn aanzienlijk sneller te installeren dan gelaste systemen. Stick-It is een handig systeem voor al uw leuningen en balustrades. De RVS fittingen zijn eenvoudig te lijmen en te monteren. Victaulic RVS fittingen en voorbereide buizen hebben gegroefde uiteinden. Daarmee is Victaulic een zeer veelzijdig en economisch buiskoppelingssysteem.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over RVS fittingen en flenzen of andere producten in het RVS gamma van ThyssenKrupp Christon? Dan kunt u onderstaand formulier invullen.

RVS fittingen

Neem contact met ons op!

Bel 0032 9 349 36 35 of vul onderstaand contactformulier in.