Bewerkingen

RVS buizen, flenzen en fittingen? Ga naar ThyssenKrupp Christon

RVS buizen bij ThyssenKrupp Christon

Bij ThyssenKrupp Christon heeft u ruime keuze uit verscheidene soorten RVS buizen, las- en draadfittingen, flenzen en kraanwerk. Op vraag van de klant kunnen wij ook niet-standaard inox kwaliteiten aankopen en de gewenste afmetingen snijden. Bij ThyssenKrupp Christon kunt u ook terecht voor het buiskoppelingssysteem van Victaulic en het Stick-It-systeem voor leuningen en balustrades.

Bewerkingen van buizen

ThyssenKrupp Christon is niet alleen een van de grootste verdelers van verschillende soorten staal. Maar wij breiden onze service ook steeds verder uit met tal van bewerkingen. We kunnen uw RVS buizen bijvoorbeeld op de gewenste lengte verzagen of lasersnijden. Onze Division Laser Works beschikt over de nieuwste lasersnijders. Daarmee kunnen wij automatisch een hele bundel stalen, aluminium of RVS buizen tegelijk verwerken. Daardoor kunnen we uw bestelling nog sneller leveren.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze RVS buizen of andere producten in het RVS gamma? Neem gerust contact met ons op en vul direct het onderstaande formulier in.

RVS buizen

Neem contact met ons op!

Bel 0032 9 349 36 35 of vul onderstaand contactformulier in.