Bewerkingen

Blankstaal van ThyssenKrupp Christon: ruime keuze en op maat gezaagd

Blankstaal van ThyssenKrupp Christon

ThyssenKrupp Christon is een van de belangrijkste dealers van kwaliteitsstaal in België. Wij bieden u een uitgebreid assortiment constructiestaal en blankstaal. Onze producten zijn geschikt voor uiteenlopende industriële toepassingen: scheepvaart, offshore, hydraulische cilinderbouw, kranenbouw, etc.

Grote diameters

ThyssenKrupp Christon levert ronde, platte, vierkante en zeskante staven blankstaal in de reguliere afmetingen. Naast de standaard afmetingen hebben wij ook staven blankstaal met een diameter van 1000mm of 1300mm op voorraad. Deze staven met een uitzonderlijk grote diameter leveren we in verschillende kwaliteiten.

Speciale bewerkingen

Naast een zeer uitgebreid assortiment, besteedt ThyssenKrupp Christon ook veel zorg aan service en toegevoegde waarde. Het snel en correct op maat zagen van blankstaal vormt dan ook een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Continu investeren wij in de nieuwste computergestuurde zagen. Daarmee kunnen we staven blankstaal tot en met diameter 1300mm voor u op maat zagen.

Heeft u nog vragen?

Ontvangt u graag meer informatie over constructie- of blankstaal van ThyssenKrupp Christon? Vul dan het onderstaande formulier in.

Blankstaal

Neem contact met ons op!

Bel 0032 9 349 36 35 of vul onderstaand contactformulier in.