Nieuws
Skip Navigation LinksOver TK Christon > Nieuws

Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten.

ThyssenKrupp Christon breidt zaagcapaciteit uit

Bij de overname van de afdeling gereedschapsstaal had Wim Claessens als algemeen directeur van ThyssenKrupp Christon, tot doel deze afdeling volledig te vernieuwen. “Op vandaag ben ik geslaagd in mijn opdracht en beschikt deze vestiging over een hal dat helemaal ingericht is met ‘state-of-the-art’ machines. Gezien de toename van de orders en de steeds grotere vraag naar Just In Time Delivery, hebben we onlangs de voorlopig laatste investering in een extra machine afgerond. Met de aankoop van deze machine verhogen we onze capaciteit wat ons moet toelaten de doorlooptijden te reduceren en flexibeler in te spelen op de vraag van de klanten.”

 Zaagmachine gereedschapsstaal

Het team van de vestiging Weverslaan bij de nieuwe Behringer HBE411 Dynamic bandzaagautomaat.

Voor de aanschaf van de extra zaagmachine heeft ThyssenKrupp Christon gekozen voor de nieuwe Behringer HBE 411 Dynamic bandzaagautomaat. Met een zaagcapaciteit tot ø 410 mm/  510 x 410 mm voorzien ze hiermee in de brede vraag van matrijzenbouwers en klanten uit de verspanende industrie.
Bijkomend voordeel van de nieuwe Behringer is het minimaal materiaalverlies door de zaagsnede van slechts 1,3mm en de verbeterde zaagkwaliteit door de optimale stabiliteit en trillingsdemping. Zo vermindert voor onze klanten niet alleen de benodigde hoeveelheid aan materiaal, maar ook de nabewerking en de daarmee gepaard gaande arbeids- en gereedschapskosten.

“Toekomstgericht meedenken met onze klanten vinden we heel belangrijk want door onze efficiënte productiehal te combineren met een uitgebreid assortiment slagen we erin onze klanten gereedschapsstaal te beleveren op het gewenste moment in de gevraagde afmeting. Op die manier genieten onze klanten niet alleen van een prijsvoordeel, ze hoeven ook minder te investeren in hun eigen voorraad. ” aldus Paul Van den Berg, product manager gereedschapsstaal.

gepubliceerd op 4/08/2014 0:00:00

Facebook DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Furl it!